Over Ons

 

Kinderdagverblijf Top4Kids is in mei 2016 opgezet door twee ervaren pedagogisch medewerkers, namelijk Christel van Soelen en Anne Jansie. Al snel daarna kwam Ilse Arisse het team versterken. Zie foto van links naar rechts. De foto is genomen op ons jaarlijks themafeest.

 

Top4Kids is een kleinschalige opvang waar we een tweede thuis voor de kinderen creëren. Hierbij gaat iedereen met respect met elkaar om. Elk kind wordt de kans geboden zich in eigen tempo en niveau te ontwikkelen. We respecteren elk kind zoals het is en we begeleiden hem of haar zo goed mogelijk bij hun persoonlijke stapjes naar de toekomst.

 

Om elk kind in iedere leeftijdsfase voldoende leefruimte en vrijheid te bieden, bestaat de groep per dag uit maximaal 12 kinderen.

 

Wij zijn een verticale groep en vangen kinderen van nul tot vier jaar op. Hierdoor leren jongere kinderen van oudere kinderen en vice versa. Ook kunnen broertjes en zusjes bij elkaar blijven, wat vooral in de eerste periode voor ouders/verzorgers vaak een prettige gedachte is.